Bezig met laden...
Alt

Een allround bouwbedrijf

Roks Bouw is een allround bouwbedrijf, opgericht in 1993. Sinds die tijd hebben we een constante stroom nieuwbouw-, verbouw- en renovatie-projecten afgerond. Voor zakelijke en particuliere klanten. Van relatief bescheiden tot zeer omvangrijk. In Zuid-Limburg en daarbuiten.

Alt

Alt

Roks Bouw
De Steeg 14
6333 AP Schimmert

06 150 54 770

email
website

 

Uitstekende reputatie

In de loop der jaren heeft Roks Bouw een uitstekende reputatie opgebouwd. We calculeren precies, op basis van een nauwkeurige analyse van uw bouwplannen en uitgewerkte tekeningen. Onze heldere offertes bevatten daarom vrijwel geen stelposten en verrekenbare kosten. Wij werken altijd voor een hoogwaardig resultaat. Wanneer gewenst denken wij vanuit onze ervaring met u of de architect mee over kostenbesparende of meer duurzame oplossingen voor bouwkundige vragen. We houden ons aan de afgesproken planningen en de laatste factuur gaat pas de deur uit als u 100% tevreden bent. In de omgang met onze opdrachtgevers zijn de lijnen kort en is de communicatie open en klantvriendelijk. Afspraken maakt u rechtstreeks met de eindverantwoordelijke voor de uitvoering en oplevering.

Onze vakbekwame medewerkers zijn vast in dienst, de meeste al jarenlang. Zij hebben hart voor de zaak en werken met inzicht en efficiënt aan uw bouwopdracht. Veiligheid en netheid op de bouwplaats hebben daarbij prioriteit. Het machinepark is uitgebreid en helemaal up to date. Roks Bouw heeft alles in huis voor alle timmerwerken, metselwerk, daken en vloeren. We kunnen op al deze terreinen speciaal maatwerk leveren. Voor stuc- en installatiewerk en grote tegelklussen werken we samen met partners die hun vakbekwaamheid en betrouwbaarheid hebben bewezen, of met specialisten van uw eigen keuze.

Roks Bouw is aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Meer weten? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op.