Bezig met laden...
Alt

‘Sterker worden door doen en ervaren’

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij niet goed in is. Dat is heel gewoon. Maar het wordt een probleem als het je in de weg staat om een fijn leven te leiden. Het is onze passie om met iedereen die dat nodig heeft een manier te vinden om om te gaan met de dingen die het leven ingewikkeld maken. We gaan samen op zoek naar jouw nieuwe mogelijkheden.

Bij Take your time out leer je niet door te zitten en luisteren. Wij vinden dat je het beste leert door dingen te doen en te ervaren. Wij leren je nieuwe vaardigheden toe te passen in je dagelijks leven, zodat je er ook echt wat aan hebt.

Bij Take your time out is er plaats voor iedereen, voor jong, wat ouder en volwassenen.

Ons team

Alt

Voorbeelden van situaties waarvoor wij hulp bieden

‣ Agressief gedrag ‣ Sterk teruggetrokken gedrag ‣ Faalangst ‣ Moeilijke contact name met leeftijdsgenoten en/of volwassenen ‣ Negatief zelfbeeld ‣ Onverwerkte traumatische ervaringen ‣ Weinig lichaamsbesef ‣ Plotseling veranderd gedrag ‣ Gespannenheid ‣ ADHD ‣ Autisme spectrum stoornis ‣ Adoptie ‣ Pleegkinderen ‣ Hechtingsproblematiek

Een passende therapie, voor degene die ondersteuning nodig heeft, is misschien niet genoeg. We bieden ook gezinsbegeleiding en diverse trainingen.