Bezig met laden...
Alt

Ruim vijftig succesvolle jaren familiebedrijf

Na ruim vijftig succesvolle jaren is het familiebedrijf Mechanisatiebedrijf J. Hermans B.V. niet meer weg te denken uit de regio. In 1966 begonnen als leverancier op het gebied van landbouwmechanisatie, zijn wij vandaag de dag ook hét adres voor tuin & park, stalinrichting, grondverzet en fruitteeltmechanisatie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

New Holland is het hoofdmerk van J. Hermans. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook een groot aantal andere vooraanstaande merken, zoals Lemken (landbouw), IHI (grondverzet), Ferris (tuin & park) en GEA de Boer (stalinrichting).


Alt

Op de bies 6
6333 BX Schimmert
045 404 12 24

info@jhermans.nl
www.jhermans.nl

Uitstekende service

Naast een uitgebreid assortiment is ook uitstekende service een belangrijk speerpunt van onze bedrijfsvoering. J. Hermans staat garant voor een professioneel advies en uitlevering geheel volgens afspraak.

Maar ook ná de levering blijven wij betrokken bij onze klanten, want ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.
J. Hermans beschikt over een uitgebreide werkplaats, goed opgeleide monteurs en een grote onderdelenvoorraad, waardoor wij storingen te allen tijde snel en efficiënt kunnen oplossen. Daarnaast verzorgen wij ook VCA-keuringen van machines – van klein tot groot.