Bezig met laden...
Alt

We helpen u graag van alle ongewenste dierplagen af

Voor het bestrijden van alle soorten dierplagen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan garant voor goede kwaliteit, eerlijk advies, optimale service en perfecte aftersales.

Alt

Alt

De Steeg 20
6333 AP Schimmert

045 565 61 30
email:
website

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Door de jarenlange ervaring, gediplomeerde ongediertebestrijders en de correcte middelen, kunnen wij elk probleem op dit gebied snel en vakkundig voor u oplossen.
Efficiënt en definitief!

Als vooruitstrevend bedrijf houden wij ons continu bezig met de toepassing van innovatieve technieken en het ontwikkelen van nog betere oplossingen.
Wij onderscheiden ons van andere ongediertebestrijders op het gebied van deskundigheid, techniek en ervaring. Dit blijkt uit verschillende technieken die wij hanteren bij het bestrijden en weren van dierplagen.

Om bij dierplagenpreventie- en bestrijding de beste resultaten te boeken, vinden wij een optimale samenwerking met de opdrachtgever zeer belangrijk. Zo bent u verzekerd van een oplossing op maat.
Met Sjaak Janssen Dierplagen Preventie Limburg B.V. kunt u er in ieder geval zeker van zijn dat ongewenste dierplagen en schadelijke organismen bij u tot het verleden horen.