Bezig met laden...
Alt

Econe begeleidt naar energiezuinige oplossingen

Econe staat voor een totaalconcept dat organisaties concreet begeleidt naar energiezuinige oplossingen. Econe is hiermee een boegbeeld dat een positieve voorbeeldfunctie vervult richting bedrijfsleven en (semi)overheid. In ons gedachtengoed combineren we principes van "Innovaties in Duurzaamheid", "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen" en "Cradle-to-Cradle" met economische optimalisatie.


Alt

Econe
Groot-Haasdal 12
6333 AW  Schimmert

+31 (0)88 006 2400
info@econe.nl
www.econe.nl

Energiebesparende ledverlichting

Econe adviseert organisaties op het gebied van energiebesparende LED-verlichting en levert ook deze innovatieve hoogwaardige systemen.
Daarnaast zoeken wij samen met onze leveranciers en sciencepartners voortdurend naar verbeteringen en innovaties op het gebied van LED-verlichting.

Gezien de wereldwijd explosief toenemende vraag naar energie en de stijgende energieprijzen, is het voor veel bedrijven steeds aantrekkelijker om op een efficiënte en effectieve manier om te gaan met de steeds schaarser wordende energiebronnen. Econe biedt een compleet programma energiebesparende LED-verlichting voor de zakelijke en industriële markt om energiekosten te besparen. Denk hierbij aan LED-TL buizen en complete LED armaturen zowel inbouw als opbouw.

Centraal in dit concept staat het verzorgen van een full service pakket aan advies, levering en montage van energiebesparende LED verlichtingsoplossingen. Deze LED produkten worden door onze regionale energieconsultants aan de zakelijke markt aangeboden.