Bezig met laden...
Alt

Uitzendbureau BoeG; informeel, persoonlijk & stipt

Het Schimmertse BoeG uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzenden in bouw, afbouw en techniek. Wie een toffe baan zoekt in een van deze sectoren, is bij uitzendbureau BoeG dus aan het juiste adres. Wat GOS betreft de hoogste tijd voor een nadere kennismaking met het leukste uitzendbureau van Zuid-Limburg.

Alt

Het BoeG-team:
Bea Heijnen, Maarten Heijnen, Tom Duijkers, Sander Geuzendam en (niet op de foto) Erwin Smeets

Alt

Uitzendbureau BoeG
Groot Haasdal 4b
6333 AW Schimmert
043 601 08 08

www.boeg.biz
post@boeg.biz
 

De economie draait weer op volle toeren en het werkloosheidspercentage is zelfs lager dan voor de coronatijd. Grootste probleem voor bedrijven is het vinden van voldoende en geschikt personeel. Gelukkig is dát een specialiteit van het in Schimmert gevestigde uitzendbureau BoeG, dat zich onderscheidt door een zeer persoonlijke benadering en een informele cultuur. Bedrijven en werknemers die met BoeG samenwerken zijn tevreden en weten de diensten van deze bedreven bemiddelaars dan ook steeds weer te vinden. Meer en meer werkzoekenden en bedrijven ontdekken BoeG via internet en sociale media. Maar de allerbeste reclame verloopt in de vorm van lovende recensies van mond tot mond. Zegt het dus voort als u BoeG al kent!

Het verhaal achter BoeG

Uitzendbureau BoeG werd in 1999 opgericht door Sander Geuzendam en Sjoerd Borghans. Vanuit een kamertje in een woning in Arensgenhout richtten zij zich aanvankelijk op Duitse vakkrachten, omdat geschikte Nederlandse vakmensen in Bouw & Techniek in die tijd lastig te vinden waren. Al snel was de huisvesting te klein, dus werd in 2008 een grotere kantoorruimte betrokken in Valkenburg. Het personeelsbestand groeide en inmiddels wisten ook steeds meer Nederlandse vakkrachten BoeG te vinden. Toen ook de kantoorruimte in Valkenburg te krap bleek, verhuisde het uitzendbureau in 2017 naar Groot Haasdal in Schimmert, waar het momenteel nog steeds gevestigd is. Een aantal jaren geleden stapte Bea Heijnen, de partner van Sjoerd Borghans, ook als partner in bij BoeG.

Het vier man en één vrouw sterke BoeG-team bemiddelt schilders, stukadoors, metselaars, tegelzetters, elektromonteurs, loodgieters, timmerlieden, hoveniers, stratenmakers, gevelreinigers, wegmarkeerders en handlangers van hoofdzakelijk Nederlandse, maar ook Duitse, Poolse, Roemeense, Griekse en Britse afkomst. Betrokken, open en flexibel zijn termen die in grote letters op de gevel van BoeG mogen staan. De dienstverlening gaat verder dan alleen het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. BoeG ontzorgt ook op het gebied van tijdelijke verloning en loonadministratie. BoeG neemt het juridisch werkgeverschap op zich en verzorgt de personeelsadministratie, de loonadministratie en de loonverwerking. U blijft de baas, maar loopt minder risico.

Loop gerust eens binnen bij Uitzendbureau BoeG. Wie weet versterkt binnenkort een BoeG-kracht de gelederen van uw bedrijf.