Bezig met laden...

Frank Drummen, DTIM consultancy bv:


Het bedrijf DTIM (Drummen Technical & Interim Management) van Frank Drummen is vrij jong en bestaat pas vanaf juni 2017. Daarvoor is Frank steeds in dienst geweest bij onder andere Takenaka, Stork en Ballast Nedam Laudy. Hoewel hij er al jaren aan dacht om voor zich zelf te beginnen, kwam de directe aanleiding uit een onverwachte hoek. In 2016 werd hij getroffen door een acuut virus dat vrij snel zijn hele lichaam verlamde. Gelukkig voor hem was hij er nog redelijk snel bij, maar al bij al heeft hij er een jaar over gedaan om weer helemaal te herstellen. Toen hij weer in staat was om weer aan het werk te gaan bleek dat er door een economische crises geen werk meer voor hem was. Reden te meer om zijn plannen om voor zich zelf te beginnen op te pakken.

Technical & Interim Management, wat houdt dat precies in?. Frank Drummen: “Misschien kan ik dat het best uitleggen met een voorbeeld uit de praktijk. Het Japanse bedrijf Sekisui S-Lec  is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardig Poly Vinyl Butyral film. Op het DSM-terrein maken zij de grondstoffen voor de productie van film die in de voorruit van auto’s wordt gebruikt. Die film wordt vervolgens in Roermond gemaakt en daarvoor moest een productiehal worden opgezet. Daar komt van alles bij kijken zoals de lay-out van de fabriek, vergunningaanvragen, overleg met overheden, aanbestedingen, contractvorming en ga zo maar door. De directievoering van alle aspecten van de realisatie van de fabriek, inclusief de inrichting ervan, is een van mijn activiteiten. Inmiddels is alweer de derde hal in productie.”

Als bekwame en ervaren projectmanager is Frank in staat om complexe projecten te organiseren en realiseren met een professionele en persoonlijke benadering. Frank is zeer gestructureerd en beschikt over een voortreffelijk geheugen: “Ik hou al mijn werk in een dagboek bij, maar als je mij bijvoorbeeld vraagt welke afspraken er in 2014 zijn gemaakt over een bepaald project, kan ik je dat ook zo zeggen.”

Een andere tak van sport in de werkzaamheden van Frank is zijn werk als business development director Benelux voor Verdion, een belegger/ontwikkelaar voor het realiseren van Logistiek- en industrieel vastgoed. Verder is Frank Drummen actief in het koppelen van vraag en aanbod op het gebied van vastgoed.

Frank draagt de Schimmertse gemeenschap een warm hart toe. Geboren in Nuth, woont hij al het overgrote deel van zijn leven in Schimmert en hoeft hier, naar zijn zeggen, ook niet meer weg. Zijn boodschappen doet hij voornamelijk in Schimmert en hij is actief in het bestuur van buurtvereniging De Put. In zijn Gos-lidmaatschap voorziet hij niet echt een grote klantenstroom. Frank: “maar je weet maar nooit.” Wij als GOS zijn blij met zo’n lid.


Alt

DTIM CONSULTANCY bv

Langstraat 36
6333CE Schimmert
0031-6-53601278

frankdrummendtim@kpnmail.nl


Directievoering / Projectmanagement van Logistieke- en industriële nieuwbouw projecten.


Business development director Benelux voor Verdion, een belegger / ontwikkelaar voor het realiseren van Logistiek- en industrieel vastgoed.


Relatie management voor het koppelen van vraag en aanbod op het gebied van vastgoed.