Bezig met laden...
Alt

KLEINSCHALIG, PERSOONLIJK, TOEGANKELIJK

Je traint in de gym of buiten. We monitoren jouw ontwikkelingen en vorderingen door je kracht, hartslagritme, calorieverbruik en andere parameters te meten.

Je krijgt individuele begeleiding waarbij jouw wensen en doelen voorop staan. We gaan deze stap voor stap realiseren door sport en voeding te combineren. Zo ontwikkelen we een uitgekiend trainingsschema dat het beste bij jou past.


Alt

SenS gym
Haagstraat 6B
6333EP Schimmert

06 152 92 903 | 0 6 236 03 429
email
website

 

Sens dat zijn wij: ‘Sabine en Steven’

Sens dat zijn wij: ‘Sabine en Steven’, trotse eigenaren van SenS gym. SenS is ook afgeleid van het Engelse woord 'Sense' - gevoel, gezond verstand, het nut hebben van-. Een betekenis die precies past bij onze visie. Ons gevoel en onze kennis van sport en voeding zijn de dragende krachten achter onze onderneming.

Sporten maakt mensen gelukkiger. Daarom willen wij van het sporten een positieve beleving maken. SenS gym is exclusief maar toegankelijk. Klanten voelen zich hier snel thuis.
Sens gym kijkt nadrukkelijk naar persoonlijke behoeftes. We boeken duurzame resultaten als het gaat om vetverlies, spieropbouw en conditiebevordering.
We gaan terug naar de basis in beweging én voeding. Daar geloven we in. Of je nu beginnend of ervaren sporter bent.