Bezig met laden...
Alt

Over Beautylab

Beautylab: de hippe, eigentijdse schoonheidssalon in Schimmert waar rust en ruimte overheerst. Even niet geven maar alleen ontvangen.
Met een breed en uiteenlopend aanbod van uiterlijke verzorging bent u bij Beautylab altijd op het juiste adres!  Wij zijn een gespecialiseerde schoonheidssalon waar kennis en ontwikkeling centraal staan.
Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling, laat uw handen verzorgen of kies voor een heerlijke massage. Na een bezoek voelt u zich weer als herboren.

Beautylab is ook gespecialiseerd in bruidsmake-up en visagie voor fotoshoots.


Alt

Hoofdstraat 95
6333 BG Schimmert

+31 6 53508567
email
website

Over Moud

Onder het motto “Stop Wishing, start doing!’’ heb ik in 2015 mijn grote droom kunnen waarmaken en mijn eigen salon geopend! Na mijn stage in het buitenland in een spa van een Hilton hotel en  mijn studie als all-round schoonheidsspecialiste afgerond te hebben ben ik mij verder blijven verdiepen en ontwikkelen in het vak.

Ik heb mij opgeleid tot make-up artist (visagiste) en heb gewerkt in verschillende (city-)spa’s, schoonheidssalons. Tevens ben ik me steeds meer gaan specialiseren in huidverbetering. Zo heb ik gewerkt voor Dermalogica waar ik ben opgeleid tot huidexpert.
Hier is mijn liefde voor dit vak ontstaan. Mijn passie is om mensen mooi en blij te maken! Oprechte interesse, eerlijkheid en de tijd nemen voor elke klant zijn aspecten die ik belangrijk vind.
De juiste behandeling met voldoende expertise, uitgevoerd volgens de laatste ontwikkelingen en beautytrends, zorgt ervoor dat u met een tevreden en ontspannen gevoel de salon verlaat.
Thát makes me happy!

Nieuwsgierig naar mijn aanpak en tarieven?
Voel je welkom, voel je goed! Tot ziens @ Beautylab.