Bezig met laden...
Alt

LIEVSTE stoffen & prints Alt

Alt

LIEVSTE stoffen & prints
hello@lievste.com
 www.lievste.com

“De lachende tevreden gezichtjes van mijn kinderen als mama weer wat leuks voor ze had gemaakt inspireerde mij tot het maken van alles wat maar leuk voor kinderen is, naamslingers voor geboortes, aankleedkussen hoezen, boxkleden, alles wat maar te maken had met mijn naaimachine en garen. Langzaam werd deze passie een droom om er echt iets mee te gaan doen, niet alleen voor mezelf, maar ook om te delen met anderen en daar is deze webshop het eerste resultaat van, door het aanbieden van de stofjes. Op www.lievste.com staat ons assortiment maar ook inspiratiefoto’s gepubliceerd”.

Ik probeer zoveel mogelijk aan te bieden zodat je maar op een plek hoeft te zoeken om alles te vinden wat je nodig hebt om zelf creatief met naald en garen aan de slag te gaan.

Hier een kleine greep uit mijn assortiment:
Naalden, garens, spelden, scharen, linialen, meetlinten,  noem het de hardware, maar ook nog veel leuker en kleurrijker de stofjes en mijn zelfgemaakte producten.
Ik zou zeggen, ontdek het zelf en log in, veel kijk- en hopelijk koopplezier en mochten jullie vragen hebben, neem dan contact met mij op.

Groetjes,
Ellen

Naast de stoffenverkoop geef ik ook naailessen en workshops voor kids en volwassenen.