Bezig met laden...
Alt

Cube Store Limburg inSchimmert

Alt

Roger en Sandra Peusmans hebben 30 jaar een fietsenwinkel in Kerkrade gehad, en zijn nu de trotse eigenaren van Cube Store Limburg in Schimmert. 

CUBE Store Limburg bevindt zich in een prachtige omgeving. Schimmert is bekend van haar mooie watertoren en meerdere beklimmingen die in de grote Limburgse rondes voorbij komen. Vanaf de winkel fiets je in 20 minuten naar Valkenburg en de voet van de Cauberg. Er zijn tal van routes in de buurt, voor zowel mountainbikers, wielrenners en toerfietsers. Voor iedereen wat wils dus.

In de winkel vindt je het complete CUBE assortiment. Van sportieve e-bikes tot aan (e-)mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen.
Daarnaast bieden alle CUBE Stores altijd het ruimste assortiment CUBE accessoires.

Samen met ons team geven wij u het juiste advies in een ongedwongen sfeer bij de aankoop en onderhoud van uw fiets. Wij volgen voor u de ontwikkelingen op de markt en kunnen u ten alle tijden informeren en adviseren over de nieuwste producten.

De aankoop van een nieuwe fiets begint met een goed en gedegen advies, onderhoud op maat en service. Dit alles is waar wij voor staan en in huis hebben.

Alt

Alt


Torenstraat 18
6333 BC Schimmert
+316 299 190 30

info@cubbouw.nl

Onze service

- Altijd het juiste advies voor jouw fietsavontuur
- Groot aanbod CUBE fietsen en accessoires
- Premium onderdelenmerken, zoals Shimano, Sram, Schwalbe, Smith, GripGrab enz…
- Onderhoud op maat voor alle merken fietsen (ook die niet bij CUBE Store zijn gekocht)

Bekijk onze collectie…Of kom eens langs onze winkel