Bezig met laden...
Alt

TOTAALCONCEPT EN GEDEELTELIJKE VERNIEUWING

Onze samenwerking begint met een oriënterend gesprek. In een vervolggesprek vullen we de details verder in en gaat u de deur uit met een 3D-tekening van het eerste ontwerp. Zo heeft u al een duidelijk beeld van de nieuwe situatie. Op basis daarvan brengen wij de offerte uit. Tot dit punt zit u bij ons nog nergens aan vast. Dus maak gerust die afspraak.

ALLES IN EEN HAND
Wij werken met een vaste groep vakmensen. Van loodgieter tot stukadoor, tegelzetter tot schilder. Bij ons heeft u altijd maar één contactpersoon en u ontvangt één factuur. Zo waarborgen wij onze service en kwaliteit.

GEDEELTELIJKE VERNIEUWING
Een Carmen kwaliteitskeuken gaat vele jaren mee. De levensduur van uw apparaten is doorgaans minder lang. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor vervanging van apparatuur, keukenblad, spoelbak, afzuiginstallatie etc.

Alt

Alt

SHOWROOM
Hoofdstraat 115
6333 BH Schimmert
045 404 17 31

info@studiocarmen.nl
www.studiocarmen.nl

GUUS + LILIAN GELISSEN

In 2001 namen Guus en Lilian Gelissen Keukenstudio Carmen over. Het huidige team is een mix van jong en oud. Guus heeft een achtergrond van techniek en horeca. Daardoor heeft hij een goede kijk op keukens: “Een keuken moet design combineren met praktisch gebruiksgemak. Het oog wil wat, maar allereerst is het een plek waar je prettig moet koken.” Lilian zorgt naast de warme ontvangst in de winkel voor de gehele financiële administratie. Jill Erens heeft na het afronden van haar HBO bouwkunde architectuur opleiding, gekozen voor het “keukenvak”. Haar leeftijd, gevoel voor- en jeugdige kijk op- vormgeving, is geweldige aanvulling. Pim de Vos is de oudste binnen het team. Zijn kennis en jarenlange ervaring zijn onmisbaar.  Voor Carmen is elke keuken maatwerk en voor elke Carmen-keuken, groot of klein, gelden dezelfde kwaliteitsbeloften en servicegaranties. Een belangrijk aspect vinden wij de ergonomie in de keuken. Dat gaat verder dan de hoogte van het werkblad. Als u bijvoorbeeld veel verse ingrediënten verwerkt, heeft u behoefte aan ruimte voor het snijden. Als u de oven vaak gebruikt, is het prettig als deze op uw armhoogte is ingebouwd. Al deze zaken en vele anderen spelen mee in ons advies voor de keuken die het beste bij u past. Dat is waarmee wij ons echt onderscheiden: maatwerk, passend bij U en uw portemonnee.