Bezig met laden...
Alt

Perfecte balans tussen innerlijke- en uiterlijke schoonheid

Het blijkt dat steeds meer mensen hogere eisen stellen en kiezen voor topklasse in huidverzorging en huidverbetering. Schoonheidssalon Celine speelt hierop in en is daarom het adres voor U.Schoonheids-salon Celine in een paar kernpunten samengevat.
Professionalitelt: Met een gedegen vakkennis, hoge hygiënestandaard en meer dan 25 Jaar ervaring (o.a Chateau St. Gerlach, Parfumerie-branche, speel ik in op de steeds hogere eisen van huid-, voet- en lichaamsbehandelingen. lk werk met professionele producten waarbij kwaliteit en prijs goed op elkaar zijn afgestemd. Door regelmatige bijscholingen kunt U verwachten dat de behandelingen altijd optimaal zijn volgens de laatste ontwikkelingen.
Passie: Iedere klant heeft een eigen vraag en/of eigen verhaal. lk werk met heel veel passie en plezier en vind het belangrijk mijn klanten te verwennen en persoonlijke aandacht te geven.
Sfeer: Graag ontvang ik U in een authentieke ambiance. Hier wordt gewerkt aan de perfecte balans tussen innerlijke- en uiterlijke schoonheid. Tot rust komen, vitaliteit, warmte, gezelligheid en 'het goede gevoel' zijn voor mij de meest belangrijke kernwoorden.

  Alt

  Alt

  Schoonheidssalon Celine
  Hoofdstraat 32
  6333 BJ Schimmert

  045 404 26 90
  email

  Transparante manier van werken

  Als klant mag U verwachten dat U een eerlijk en helder advies krijgt. U krijgt duidelijke informatie over de producten en behandelingen. Het gevoel van voldoening en het zichtbare eindresultaat zorgen voor optimale weldaad.

  De behandelingen die gegeven worden zijn:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Acnébehandelingen
  • Pedicure-/manicurebehandelingen
  • Voet-/handpackingen
  • Ontharen (harsen)
  • Hotstone-behandelingen
  • Chinflex voetmassage