Bezig met laden...
Alt

expert in zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers

Onze passie is duurzame energie. Energie die oneindig, milieuvriendelijk en kosteloos beschikbaar is en bovendien voor iedereen bereikbaar. Energie is er om ons leven aangenaam en comfortabel te maken.


Alt

New Energy Systems
De Steeg 15
6333 AT Schimmert

045 404 0604
email
website

Over ons

New Energy Systems heeft zich gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd.

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en agrarisch ondernemers, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse organisaties gebruik van de expertise van New Energy Systems. Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Uneto-VNI, hebben we een SEI-erkenning (InstallQ), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur voor zowel zonnestroom als zonnewarmte.