Bezig met laden...
Alt

Opgericht in 2014 en sinds 2017 in de Langstraat in Oensel

Onze praktijk is gevestigd in een authentieke boerderij met alle moderne faciliteiten en voorzien van een ruime parkeerplaats. Wij bieden een breed scala aan specialiteiten aan.

Alt
Alt

Alt

S

Fysio Schimmert
Langstraat 90A
6333 CG Schimmert

info@fysioschimmert.nl
045 404 1775

 

We bieden de volgende Specialisaties

Fysiotherapie
Heb je steeds weer last van je rug bij het opstaan, doen je gewrichten pijn bij bepaalde bewegingen, heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten?

Manuele Therapie
Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds houding en bewegingen te verbeteren.

Fysiofitness
Voldoende bewegen is voor iedereen belangrijk, wie regelmatig sport voelt zich beter en heeft meer energie. Ook bij lichamelijke klachten.

Long Fysiotherapie
Ademhalen is voor veel mensen iets vanzelfsprekends. Bij ademhalingsstoornissen zoals Covid19, kan de longfysiotherapeut helpen.

Shockwave Therapie
Met behulp van speciaal ontworpen apparatuur kunnen langdurige, hardnekkige blessures effectief worden behandeld.

Kenisiotaping
Een steeds vaker toegepaste vorm van tape binnen de fysiotherapie is de kleurige Kinesiotape. Zowel bij sportblessures als chronische spier- of gewrichtsklachten

Leefstijlbegeleiding
Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je je energiek, fit en uitgerust voelt, Kortom, dat je je goed voelt in je eigen lichaam.

Krachttraining & Fitness
Wil je in een kleinere en goed begeleidde setting werken aan spieropbouw en krachttraining, dan kun je ook bij ons terecht.