Bezig met laden...
Alt

Drie generaties Smeets

Al drie generaties lang een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden.

Of het nu gaat om onderhoud, verkoop van nieuwe of gebruikte auto's, een schadereparatie of het vervangen van uw voorruit, bij ons bent u aan het juiste adres.
Wij werken volgens de gedragscode van de BOVAG en voldoen dus aan alle eidendie de BOVAG aan haar leden stelt.

Loop gerust eens binnen. De koffie staat altijd klaar.


Alt

Smeets Schimmert
Bekerbaan 15a, 6333 EH Schimmert

045 404 2442
email
website

 

De geschiedenis van Smeets Schimmert

De historie gaat terug tot vlak na de oorlog, toen Andries Smeets een garagebedrijf begon in een schuur in Klein Haasdal, en vlak erna in Oensel eigenhandig een garage bouwde met tankstation.

Toendertijd waren het vooral tractoren, grasmaaiers, legerjeeps, maar ook de weinige mensen met een auto in die tijd zoals de dokter en de beroemde Jean Prick met zijn Bugatti waren er af en toe te zien. In 1953 bouwde Andries Smeets een nieuw pand met woonhuis aan de Bekerbaan.

In 1973 nam Jo Smeets het bedrijf volledig over en in de periode hierna vonden er diverse uitbreidingen en verbouwingen plaats. Na vele jaren samen met mijn vader Jo Smeets de zaak gerund te hebben, is het bedrijf in 2004 geheel door mij overgenomen, en zijn wij in de regio, maar ook ver daarbuiten, bij de mensen bekend als een allround bedrijf met diverse specialisaties. Dus al 3 generaties lang genieten wij bekendheid in Schimmert, de regio en ver daarbuiten.